Mehuasema

Syksy tekee tuloaan ja mehuasema avaa jälleen ovensa!

Tuo omenasi mehustettavaksi!

Samassa osoitteessa Alitalon Vihanneksen kanssa toimii syysaikaan tuoremehuasema, jonne voitte tuoda omenanne mehustettavaksi. Mehustukseen kelpaavat mainiosti myös vaikkapa maahan pudonneet omenat. Mehustaa kannattaa vauvasta vaariin! Sesongista riippuen Mehuasemalle saattaa olla jonoa, joten suosittelemme aina varaamaan ajan alla olevasta linkistä. Otamme kuitenkin edelleen vastaan myös puhelinvarauksia.

Ajanvaraukseen »

Voit myös soittaa: 02-4706 053 tai 040-7177673 (Mikko)

Miten toimia?

Varatkaa aika mehustukseen ja tuokaa omenat sekä puhtaat pullot tullessanne. Mikäli sinulla ei ole omia pulloja, on meiltä mahdollista ostaa lasipulloja.

Mikäli teille sopivaa aikaa mehustukselle ei löydy, voitte myös tuoda omenat ja hakea valmiin mehun sovittuna ajankohtana. Henkilökunta on aina paikalla ja toteuttaa mehustuksen, joten sinun ei tarvitse olla perehtynyt sen saloihin.

Säilyvyys

Puhtaissa lasipulloissa, tiiviillä korkeilla pastöroitu mehu säilyy viileässä jopa 5 vuotta. Pastöroimaton mehu täytyy pakastaa, jotta se säilyy.

Mehua omenoista tulee keskimäärin 60-80 prosenttia painosta, vaihdellen lajikkeiden mukaan. Pienin määrä, josta mehua voidaan tehdä on 30 kg.

Hinnasto

Mehustus pastöroinnilla: 0,65€/kg omenoita
Ilman pastörointia: 0,45€/kg omenoita

Lasipullot 1l: 0,65€/kpl

 

Meillä käy maksuvälineinä pankkikortti ja käteinen.