Mehuasema

Kesähelteet kypsyttävät omenat ennätysvauhtia ja mehuaseman avaa jälleen ovensa- tervetuloa!

Tuo omenasi mehustettavaksi meille mehuasemallemme Paimioon!

Samassa osoitteessa Alitalon Vihanneksen kanssa toimii syysaikaan tuoremehuasema, jonne voitte tuoda omenanne mehustettavaksi. Mehustukseen kelpaavat mainiosti myös vaikkapa maahan pudonneet omenat. Mehustaa kannattaa vauvasta vaariin!

Vuoden 2021 omenasato vaikuttaa runsaalta ja  Mehuasemalle saattaa olla jonoa, joten suosittelemme aina varaamaan ajan alla olevasta linkistä. Otamme kuitenkin edelleen vastaan myös puhelinvarauksia.

Koska terveytesi on meille tärkeä, suosittelemme varaamaan ajan siten, että tuot omenat Mehuasemalle ja noudat valmiit mehut myöhemmin. Lisätietoja alla olevasta linkistä.

Ajanvaraukseen »

Voit myös soittaa: 040-7177673 (Mikko)

Miten toimia?

Varatkaa aika mehustukseen ja tuokaa omenat sekä puhtaat pullot tullessanne. Mikäli sinulla ei ole omia pulloja, on meiltä mahdollista ostaa lasipulloja tai  muovipakkauksia.

Mikäli teille sopivaa aikaa mehustukselle ei löydy, voitte myös tuoda omenat ja hakea valmiin mehun sovittuna ajankohtana. Henkilökunta on aina paikalla ja toteuttaa mehustuksen, joten sinun ei tarvitse olla perehtynyt sen saloihin.

Säilyvyys

Puhtaissa lasipulloissa, tiiviillä korkeilla pastöroitu mehu säilyy viileässä jopa 5 vuotta. Pastöroimaton mehu täytyy pakastaa, jotta se säilyy.

Mehua omenoista tulee keskimäärin 60-80 prosenttia painosta, vaihdellen lajikkeiden mukaan. Pienin määrä, josta mehua voidaan tehdä on 30 kg.

Hinnasto

Mehustus pastöroinnilla: 0,80€/kg omenoita
Ilman pastörointia: 0,50€/kg omenoita

Lasipullot 1l: 0,80€/kpl
Muovipakkaus 3l: 1,00€/kpl

 

Meillä käy maksuvälineinä pankkikortti ja käteinen.