Mehut ja simat

Alitalon Vihanneksen Aito kotisima, Omenatäysmehu, Mansikkamehu ja Tyrni-porkkana-mehu kuuluvat Kulman Keittiön valikoimaan. Kaikkia tuotteita on saatavilla TOK:n Prismoissa, S-Marketeissa ja Saleissa.

Aito kotisima

Raikkaan kupliva perinteisellä reseptillä valmistettu juhlasima. Sama resepti on ollut Alitalon suvulla jo vuosikymmeniä. Perinteikäs sima valmistetaan ilman lisä- tai säilöntäaineita. Tästä syystä tuote tulee säilyttää jääkaaapissa. Tuotetta on saatavilla vain vapun aikaan.

Katso video kotisiman valmistamisesta

Omenatäysmehu

Mehu on puristettu Paimiossa lähialueen omenoista yli 25 vuoden kokemuksella. Mehu on raikas janojuoma myös aikuiseen makuun. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria, vettä eikä lisäaineita. Mehun säilytys kylmässä. Avattuna se säilyy n. kaksi viikkoa.

Mansikkamehu

Kylmäpuristamalla valmistettu makea ja marjainen kesäjuoma. Tuote on täysin kotimainen ja valmistetaan lähialueella viljellyistä mansikoista. Mehu on lisäaineeton ja valmis nautittavaksi sellaisenaan. Mehun säilytys kylmässä. Avattuna se säilyy n. kaksi viikkoa.

Tyrni-porkkana-mehu

Mehu valmistetaan Paimiossa ensiluokkaisia valmistusaineita käyttäen. Mehu säilyy avaamattoman jääkaapissa. Avattuna se säilyy n. kaksi viikkoa.